Zwangerschapsmassage Maasbree

Zwangerschapsmassage Maasbree

Ben je in verwachting en wil je even lekker relaxen tijdens een zwangerschapsmassage in onze praktijk in Maasbree? Maak een afspraak en kom langs!
Na de eerste 12 weken van jouw zwangerschap tot aan de 8e maand mag je gewoon gemasseerd worden TENZIJ jouw huisarts of verloskundige een negatief advies hebben gegeven, dan natuurlijk niet. Bij een zwangerschapsmassage worden een aantal drukpunten overgeslagen. Als het pijnlijk is om op jouw buik te liggen, dan kunnen we ook een ontspanningsmaasage verzorgen als je op jouw zij ligt (zijligging).

Zwangerschapsmassage in Maasbree in onze massagepraktijk wordt als prettig en comfortabel ervaring door veel cliënten. Je weet misschien, dat je tijdens de zwangerschap last kunt krijgen van rugpijn of pijn in jouw benen. Een zwangerschapsmassage biedt dan uitkomst en kan goed verlichting bieden, vooral als je je regelmatig laat masseren. Tijdens een zwangerschapsmassage verbetert jouw bloedcirculatie en lymfenklierstelsel waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd.
Afspraak maken? Bel ons op 06-48 14 68 35

zwangerschapsmassage venlo