Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise Massage

Welkom op onze pagina gewijd aan de kunst en de voordelen van traditionele Thaise massage, een eeuwenoude praktijk die zowel het lichaam als de geest revitaliseert. Bij Thai Oosterse Geneestherapie zijn we gepassioneerd over het bevorderen van welzijn door de beproefde methoden van de Thaise massage. Maar wat maakt traditionele Thaise massage zo speciaal, en hoe kan het u helpen? Laten we dit onderwerp nader onder de loep nemen.

thaise massage

Wat is Traditionele Thaise Massage?

Traditionele Thaise massage is een unieke vorm van lichaamswerk die zowel therapeutische als ontspannende elementen combineert. Het is geworteld in de principes van de traditionele Thaise geneeskunde en beïnvloed door yoga, acupressuur en reflexologie. In tegenstelling tot de meer bekende westerse massagevormen, wordt traditionele Thaise massage veelal uitgevoerd terwijl de cliënt gekleed is en op een massagetafel ligt of op een mat of matras op de grond. Dit stelt de masseur in staat om een reeks rek- en druktechnieken uit te voeren op verschillende delen van het lichaam waaronder nek, schouders, armen, benen en rug. Bij andere vormen van traditionele Thaise massage, daar waar er met (warme) olie wordt gewerkt of bij balance hot stone massage, is het lichaam geheel of gedeeltelijk ontkleed.

balance hot stone massage

Voordelen van Traditionele Thaise Massage

De voordelen van traditionele Thaise massage zijn zowel breed als diepgaand. Hier zijn enkele van de meest opmerkelijke voordelen die het kan bieden:

  • Vermindering van Stress en Angst: Door de ontspanningstechnieken kan traditionele Thaise massage aanzienlijk bijdragen aan het verlagen van stress- en en angstgevoelens.
  • Verbetering van de Bloedsomloop: De specifieke drukpunten en rektechnieken helpen de bloedsomloop te verbeteren, wat essentieel is voor de algehele gezondheid.
  • Toename van Flexibiliteit: Door het lichaam te rekken en te strekken op een manier die vergelijkbaar is met yoga, kan traditionele Thaise massage bijdragen aan verbeterde flexibiliteit en bewegingsmogelijkheden van het lichaam.

Uw adres voor traditionele Thaise massage in Maasbree

Onze openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 20:00 uur
Klik op deze link voor onze prijslijst en aanbod

Wij werken uitsluitend op telefonische afspraak.
Bel ons op 06-48 14 68 35. Let op: beslist GEEN erotiek!